Crea10tje: workshop 'etagère maken'

226bd2d4-3118-45c2-9c9f-9b3f795a90df.jpeg Lekker creatief aan de slag om een originele etagère te maken. Verras jezelf met het mooie eindresultaat!

Hergebruik is hot. Oude borden, kopjes, glazen en schotels, uit je keukenkastje, kringwinkel of van de rommelmarkt, ... Al deze spulletjes kan je op een creatieve manier een tweede leven geven. Zo kan je er een etagère van maken.

Wat staat nou leuker op een feestje of als er bezoek komt, dan een prachtige etagère bomvol met lekkere hapjes. Een etagère kan je kopen, maar een zelfgemaakt exemplaar is natuurlijk veel leuker!
Van kopjes en bordjes maken we zelf een etagère in Turkse stijl. Je hoeft hem enkel nog vol te leggen met allerlei lekkernijen en het feestje kan beginnen.

Gratis workshop wel graag VOORAF INSCHRIJVEN: Annemie.vanelsen@gmail.com

Wil je graag gezellig samen haken, breien, borduren, stikken, knutselen,... kortom creatief bezig zijn? Dat kan! Elke maand is er ons gezellige handwerkclubje Crea10tje in Pand10.
Kom gerust langs, leer andere creatievelingen kennen, we helpen elkaar en geven elkaar veel inspiratie met heel mooie dingen als resultaat. Iedereen is van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 27 april 2019 van 14.00 tot 17.00 uur

Waar

Pand 10

Stationsplein (oude stationsbuffet)
3300 Tienen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie en contact

opgewekTienen