Iedereen thuis in Tienen-brochure

24
april
2017

Deze week valt in Tienen de 'Iedereen thuis in Tienen'-brochure in de brievenbus. Centraal in deze uitgave staan de inwoners van Tienen en hun praktische vragen. Het boekje is een uitgave van de dienst communicatie.

"Welke informatie is nuttig wanneer je in Tienen komt wonen, dat is het uitgangspunt van de nieuwe 'Iedereen in Tienen'-brochure", vertelt schepen van communicatie Bram Delvaux. "Geen ellenlange opsommingen van producten, maar praktische informatie die dagelijks van pas komt. Waar kan ik terecht voor vrijetijdsactiviteiten met kinderen, hoe pak je de organisatie van een buurtfeest aan, welke onderwijsinstellingen zijn er in onze stad, op welke plekjes kan je tot rust komen, of net het tegendeel: je helemaal uitleven? Het zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen. Daarnaast werd er ook een beknopt overzicht van de stadsdiensten en het stadsbestuur opgenomen."

De Tienenaars staan letterlijk centraal in de gids. Voor de cover werden bekende en minder bekende inwoners van diverse pluimage en leeftijd gefotografeerd door stadsfotograaf Steven Massart. Het levert een kleurrijk geheel op dat de diversiteit in Tienen weergeeft.

De nieuwe brochure wordt vanaf 24 april '17 verdeeld in alle brievenbussen in Tienen. Daarnaast krijgen ook nieuwe inwoners bij hun inschrijving in het stadhuis een exemplaar overhandigd, al is er voor hen een extraatje onder de vorm van een Sweet Tienen.pas, een bladwijzer en mooie balpen.  

Voor de realisatie van de brochure ging de dienst communicatie een overeenkomst aan met de uitgeverij Publi-Touch. Dankzij advertenties van lokale handelaars, is de uitgave volledig kosteloos voor de stad.

Contact