Nomineer voor het 'Gala van de Tiense Troeven'

29
november
2018

Op vrijdag 1 februari '19 reikt stadsblog TienenTroef trofeeën uit in 9 verschillende categorieën tijdens het 'Gala van de Tiense Troeven'. Vanaf zaterdag 1 december '18 kunnen Tienenaars hun favorieten nomineren.

TienenTroef is ondertussen al welbekend bij de Tienenaar. Deze stadsblog, ontstaan uit De Tien, organiseert voor de tweede maal het 'Gala van de Tiense Troeven', een avond die perfect aansluit bij één van de Tien werken, 'De Tienenaars maken samen hun stad'. Het is de bedoeling dat personen, verenigingen, organisaties of initiatieven uit Tienen op de awardavond op 1 februari '19 in de bloemetjes worden gezet.

Tienenaars kunnen hun Tiense favorieten nomineren in negen categorieën: Vereniging van het Jaar, Vrijwilliger van het Jaar, Evenement van het Jaar, Starter van het Jaar, Artiest van het Jaar, Foto van het Jaar, Jongere van het Jaar, Buurt van het Jaar en uiteraard Tienenaar van het Jaar.

De nominatieronde loopt tot woensdag 26 december '18. Op 1 januari '19 worden de drie finalisten van elke categorie bekend gemaakt. In een tweede stemronde kiezen de Tienenaars dan de winnaars die worden bekendgemaakt op de gala-avond.

Wil jij ook jouw favoriete persoonlijkheden en gebeurtenissen van het aflopen jaar nomineren? Surf dan vanaf zaterdagmiddag naar www.tienentroef.be en help zo jouw kandidaten tot bij de laatste drie!